söndag 19 maj 2013

Applications, papper och vad?

Har suttit hela kvällen och fyllt i papper hit och dit, fixat visum, bokat tid med ambassaden fram och tillbaka. Det är så mycket som måste göras innan man kan åka till ett land, framförallt USA. Dem är så skeptiska och tror att alla som vill in i landet planerar en stor terrorist bombning! Det var liksom massa frågor som "har du/planerar du ett terrordåd under vistelsen i landet?" eller "Är du medlem i en organisation som utför sekter för utövandet av en religion?"... Jamen man svarar nog ja på de frågorna!?
Sen när man väl har fyllt i tusen papper och försäkrat dem om att man inte är en bomb-bärande terrorist och sedan kommit ner med flyget, då ska dem såklart ta en extra koll och intervjua folket en sista gång och fråga frågor man redan svarat på... haha USA jag blir så trött på er!
Men det känns gött att allt är klart nu i alla fall! Det sista som väntar innan avfärd är ett slags läger i juni i Stockholm med organisationen och alla som ska åka som utbytesstudenter i år. Längtar, kommer bli awesome!


Känner mig lite såhär just nu..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar